Your browser does not support JavaScriptskip to main content skip to main menu skip to cookiewall
 
Rmo lactalis leerdammer

Kwa­li­teit en voed­sel­vei­lig­heid

Con­su­men­ten over de he­le we­reld ge­nie­ten van on­ze kaas. Om met een ge­rust hart te blij­ven ge­nie­ten, zor­gen wij al­tijd voor de­zelf­de unie­ke smaak, de her­ken­ba­re tex­tuur en een slim­me ver­pak­king die de kaas vers en be­schermd houdt. On­ze kaas wordt bo­ven­dien ge­pro­du­ceerd, ver­sne­den en ver­pakt vol­gens strik­te kwa­li­teits- en voed­sel­vei­lig­heids­nor­men met stan­daard con­tro­les in het to­ta­le pro­duc­tie­pro­ces. Hier­mee vol­doet Roy­al Lac­ta­lis Leer­dam­mer aan de wet­te­lij­ke ei­sen zo­als vast­ge­steld in Eu­ro­pe­se Ver­or­de­nin­gen en de Ne­der­land­se Wa­ren­wet. 

Voor de pro­duc­tie van melk gel­den de­zelf­de ho­ge kwa­li­teits­ei­sen om de voed­sel­vei­lig­heid te ga­ran­de­ren. Op de melk­vee­be­drij­ven geldt een ver­plicht kwa­li­teits­sys­teem (Ke­ten Kwa­li­teit Melk) dat zorg voor vei­li­ge, ver­ant­woor­de en hoog­waar­di­ge melk­pro­duc­tie. De melk van ie­der melk­vee­be­drijf wordt ge­con­tro­leerd door het on­af­han­ke­lij­ke la­bo­ra­to­ri­um van Qlip. Bij het los­sen van de melk bij de fa­briek wor­den di­rect tes­ten ge­daan, om ze­ker te stel­len dat de melk ge­schikt is om ver­werkt te wor­den tot kaas.



Cer­ti­fi­ce­rin­gen

De cer­ti­fi­ce­rin­gen die we ont­van­gen van on­af­han­ke­lij­ke con­tro­le-in­stan­ties zijn het tast­ba­re be­wijs van on­ze con­ti­nue aan­dacht voor kwa­li­teit en voed­sel­vei­lig­heid.

> Be­kijk hier on­ze cer­ti­fi­ce­rin­gen